Our Services

Waarom franchise?

 

Wij willen groeien. De markt is er, ons concept is er, we hoeven er alleen maar in te springen en we groeien verder. Alleen lukt het mij niet om dat allemaal alleen te doen. Ik heb samenwerking nodig. In een franchise.

 

Specialties

Samen groeien

We kunnen er natuurlijk voor kiezen om zelf vestigingen te openen en managers aan te nemen om de boel te runnen. Maar ik geloof in de kracht van ondernemers. Ik werk graag samen met ondernemers. En ik gun het een ondernemer om een eigen zaak op te bouwen. Iets moois.

Zoals een vestiging van Be Silk.

Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt. Zodat je geen tijd hoeft te steken in marketing, het onderhoud van je website, personeelsbeleid, productontwikkeling etc.

Jij hebt de focus op het runnen van je salon. Wij doen de rest.

Marketing met Google

Met Google Ads laten we prospects op onze website komen. We hebben een hoge conversie en slijpen deze continue bij.

Telefoondienst

Klanten bellen, en een gemist telefoontje is een gemiste klant. Dat willen we natuurlijk niet. Daarom maken we gebruik van een telefoondienst die keurig voor ons de telefoon opneemt. Dat scheelt een hoop gedoe. 

Website

Wij zorgen voor een up-to-date-website. Deze wordt dagelijks onderhouden.

Online boekingssysteem

Klanten kunnen online een afspraak inplannen. Deze staat dan gelijk in jouw agenda. Superhandig, voor klanten en voor jou. Je kunt je eigen agenda open of dicht zetten, zoals het jou uitkomt. Als je agenda open staat, komt-ie vanzelf vol!

Producten inkoop

Doordat we groot inkopen (voor meerdere vestigingen tegelijk) kunnen we hogere kortingen bedingen. Franchise nemers kopen bij ons in met 30% korting. Dat is voordelig!

Wil je een franchise of een eigen salon?

Wat zijn de voordelen en de nadelen? We zetten het voor je op een rijtje.

Franchise

Je gaat in zee met een bewezen formule. Het risico is daardoor minder groot.

We hebben cijfers van verschillende vestingen, waardoor we kunnen voorspellen hoe jouw salon gaat lopen.

We hebben een uitstekend werkende formule met bedrijfsprocessen die goed functioneren.

We kunnen door eigen productie en gezamenlijke inkoop hoge kortingen bedingen.

Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn. Wij ondersteunen jou op die vlakken waar je eigen kennis ontoereikend is.

Door samenwerking sta je er niet alleen voor. Je kunt op ons rekenen: het is in ons beider belang dat het met jou en jouw bedrijf goed gaat!

 

Je Eigen Salon

Je begint met helemaal niets. Alles moet ontwikkeld worden. Je eigen bedrijfsplan maken is misschien nog wel leuk, maar wanneer je het gaat uitvoeren, blijkt dat het geld dat je apart gelegd had om te investeren in je eigen bedrijf zo op is: het maken van een website, de verbouwing en inrichting van je bedrijfspand, huurgarantie, het ontwikkelen van je huisstijl, een logo… Er staat geen enkele zekerheid tegenover. Je moet continue keuzes maken, waarvan je de consequenties niet goed kunt overzien. Hoe kom je aan je klanten? Hoe vinden ze jou?

Het is niet voor niets dat de meeste bedrijven in het eerste jaar failliet gaan. 

Ondernemen is risico nemen, natuurlijk. Maar om er ’s nachts wakker van te liggen…?

Bewezen concept

Dit is een harde franchise

Kwaliteit

In alle vestigingen van Be Silk kunnen onze klanten terecht voor hun uitstekende behandeling. Overal wordt op dezelfde manier gesuikerd en  wordt gewerkt met dezelfde producten.

Rijdende trein

Door in zee te gaan met Be Silk, stap je met je bedrijf in een rijdende trein: klanten kennen ons al. Ze weten wat ze van ons kunnen verwachten. Ze boeken op voorhand, omdat ze vertrouwd zijn met de service en kwaliteit van Be Silk. Er komen al afspraken in je agenda, voordat je officieel open bent!

uitstraling

Overal wordt dezelfde huisstijl gebruikt, zodat klanten overal een zelfde Be Silk ervaring krijgen. Of ze nu in Leiden, Rotterdam of Utrecht komen voor een behandeling, de sfeer straalt uit dat klanten zich in vertrouwen kunnen laten ontharen, 

Vertel!

Be Silk

busserstraat 17

5768 ct  meijel

info@besilk.nl

%d bloggers liken dit: