ons succes

werken aan een vaste klantenkring

Wanneer wij haar weghalen, zijn onze klanten super tevreden. Maar dat haar komt weer terug. Dus komen onze klanten ook terug. Omdat ze tevreden zijn. Zo bouw je aan een vaste klantenkring, een stabiel bedrijf.

Intro

Hoe we ervoor zorgen dat klanten Vaste Klanten worden.

Het verkoopconcept van Be Silk zit ingebakken in de procedures waarmee we werken. De belangrijkste procedure is de eerste behandeling van een nieuwe klant.

Bij deze eerste behandeling leggen we precies uit wat we doen, hoe we werken en wat een klant kan verwachten. Op die manier werken we aan een vertrouwensband met onze klant. 

Details

Next Level Sales

Uitdaging

De eerste behandeling voor een klant is niet prettig: het is de meest pijnlijke behandeling (in vergelijking met de behandelingen die daarna komen), het resultaat is matig (we kunnen niet toveren…), er kunnen al snel haartjes terug komen, en we kunnen geen goed advies geven: we kennen de haargroei van die klant nog niet. Haargroei is per persoon zo verschillend.  

Juis hierom is het bijzonder belangrijk de verwachtingen van onze klanten te managen. En vanuit het vertrouwen van de kwaliteit van onze behandelingen, geven we de tweede behandeling cadeau.

Oplossing

Een gratis tweede behandeling zorgt er in ieder geval voor dat klanten terug komen.

Bij deze tweede behandeling merken ze dat al onze beloften uitkomen: de tweede behandeling doet aanmerkelijk minder pijn, het resultaat is beter. En we kunnen goed advies geven: omdat we zien hoe lang de haartjes zijn, en hoeveel haar er is terug gegroeid, kunnen we goed adviseren om een keer in de 3, 4 5 of 6 weken terug te komen.

Klanten zijn dan inmiddels overtuigd van de kwaliteit van onze behandelingen. Die volgende afspraak wordt gemaakt. En zo is er weer een tevreden vaste klant bijgekomen.

Testimonial

“Verkopen op basis van vertrouwen en kwaliteit.

Mooier kan niet .”

Miriam Meester, eigenaar Be Silk

Vertel!

Be Silk

busserstraat 17

5768 ct  meijel

info@besilk.nl

%d bloggers liken dit: