miriam

in ondernemen kom ik echt tot mijn recht

Het was een wild idee, het starten van een wax salon. Ik kende de markt niet, ik kende de branche niet, ik kon niet eens waxen. Ik begon met helemaal niets. Nu zijn we negen jaar verder. Vier vestigingen. Onze eigen productlijn. Best goed, eigenlijk.

Intro

Ik ben veel te eigenwijs voor een vaste baan.

Met mijn achtergrond in muziek en een carriere bij verschillende uitgeverijen, lag het niet voor de hand om voor mezelf te beginnen met een waxsalon.

Toch ben ik heel blij dat ik deze stap gezet heb. Ik heb van mijn grootste persoonlijke frustratie (er groeit bij mij afzichtelijk haar over mijn hele lichaam) mijn werk gemaakt. En dat werkt briljant.

Eindelijk kan ik wat ik belangrijk vind in een bedrijf, zelf regelen: goed personeelsbeleid, pluriformiteit, duurzaamheid, plezier in je werk, stressvrij werken, fair trade, werken met pure, zuivere producten, investeren in goede klantrelaties ipv winstoptimalisatie.

Drijfveer

‘mijn droom is een keten van de beste waxsalons van Nederland’

ambitie

Een rode draad in mijn carrière is mijn ambitie om de beste te willen zijn. De beste in viool spelen (dat was ik absoluut niet), de beste in verkopen (dat lukte vrij aardig), en nu de beste waxsalon. Niet alleen omdat we het beste waxen, maar ook omdat het bedrijf aan alle kanten klopt. Daar ligt mijn ambitie, om dat waar te maken.

toekomst

Het woord ’toekomst’, lees ik als: ‘wat komt er naar mij toe?’ Bij alle levensomstandigheden die op je pad komen, gaat het er vooral om, welk antwoord je zelf geeft op die omstandigheden. Wat doe ik zelf? Dat is mijn verantwoordelijkheid.

Ik weet wat ik doe. Ik doe wat ik altijd doe. Ik maak er het beste van. 

Testimonial

“Ik heb ergens een knop omgezet. Vanaf dat moment was het net alsof het allemaal vanzelf ging. Alle puzzelstukjes vallen op hun plek.”

Miriam Meester, eigenaar Be Silk

Vertel!

Be Silk

Busserstraat 17

5768 CT  meijel

info@besilk.nl

%d bloggers liken dit: