Case Study

Ik ben helemaal gelukkig in mijn suikerwaxsalon.

Het nieuws dat ik ging suikerwaxen was voor veel mensen in mijn omgeving een verrassing. Dit had ik zelf ook nooit zo kunnen bedenken. Maar als je iets echt graag wilt en je staat er helemaal achter, dan ben ik ervan overtuigd dat het naar je toekomt.

Intro

Dankzij de franchiseformule kon ik voor mezelf beginnen.

Ik ben Astrid van Vliet, eigenaar van Be Silk Denk Haag. Begin 2016 werd ik 50 en heb ik een time-out genomen om te overdenken wat ik zou willen. Ik was toe aan iets nieuws na 25 jaar als beleidsmedewerker in het onderwijs gewerkt te hebben. Op een gegeven moment merkte ik dat ik van dat werk geen energie meer kreeg en ook het directe contact met mensen miste, met gesprekken die ertoe doen.

Details

Ondernemen is risico nemen. Franchise is een overwogen risico. 

 

Droom

Het idee om als zelfstandige in lichamelijke verzorging te beginnen borrelde al een tijdje. Daarnaast had ik al geexperimenteerd met suikerpasta om mezelf te ontharen. Ik was meteen verkocht! Suikeren is heel prettig en geeft een prachtig glad resultaat. Geen chemische troep, een zijdezachte huid en gewoon milieuvriendelijk.

Start

In de zomer van 2016 ontmoette ik Miriam op een feestje. Ik was meteen geinteresseerd in Be Silk en maakte een afspraak in de salon in Leiden. Miriam vertelde dat Be Silk op franchisebasis ook andere salons wilde openen. Dat wilde ik! Mijn voorstel om in Den Haag te gaan starten werd al snel omarmd en ik vond heel snel een prachtige, betaalbare locatie midden in het centrum. Op 18 april 2017 opende ik mijn deuren.

Testimonial

“Ik heb echt een carriereswitch gemaakt. De ene stap volgde op de andere.”

Astrid van Vliet, eigenaar Be Silk Den Haag

Mijn salon

Ik heb leuk contact met mijn klanten en ook zij ontdekken dat suikerwaxen heerlijk is. Mijn vaste klantenkring groeit enorm. Ik stop mijn hart en passie in mijn werk en vind het geweldig om mijn klanten mooi en blij te maken. En inmiddels heb ik drie leuke meiden die parttime in de salon werken met evenveel plezier als ikzelf.

Franchise

Dankzij de franchise formule kon ik voor mezelf beginnen en krijg ik ondersteuning van de organisatie. Ik kan gebruik maken van hun kennis en ervaring. Dat is heel prettig. Ik heb echt een carriereswitch gemaakt, omdat de ene stap volgt op de andere. Dit had ik vooraf nooit zo kunnen bedenken. Als je iets echt graag wilt en je staat erachter, ben ik ervan overtuigd dat het naar je toekomt. Ik ben helemaal gelukkig in mijn suikerwaxsalon!

Vertel!

Be Silk

Busserstraat 17

5768 CT  Meijel

info@besilk.nl

%d bloggers liken dit: