wie zijn wij

over ons

 

Be Silk is opgericht door Miriam Meester. Samen met haar partner, Marius van Eibergen Santhagens, heeft ze Be Silk weten uit te bouwen tot het succes wat het nu is. Door hun verschillende achtergronden en aanvullende competenties werken ze als een soepel team. 

01. Passie

Miriam heeft vanuit haar eigen frustratie over haargroei een tomeloze passie voor ontharen. Daarin is ze niet te stuiten. Haar  energie en enthousiasme zijn inspirerend. Als out-of-the-box-denker heeft ze verrassende oplossingen en lijkt niets onmogelijk. 

02. familiebedrijf

We zijn geen multinational. We doen het gewoon met elkaar. Schouders eronder. Samenwerken. Ervoor zorgen dat iedereen met plezier aan het werk kan. Korte lijntjes, waarbij we zorgvuldig naar elkaar luisteren.

03. harde cijfers

Met zijn achtergrond in de financiële wereld, is Marius behoorlijk overgekwalificeerd voor de administratie van Be Silk. Zijn strategisch en financeel inzicht zijn onontbeerlijk voor het succes van Be Silk. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de productie en logistiek van de producten van Be Silk. 

Bewezen succes

Cijfers liegen niet

Zelf worden we er haast verlegen van, maar onze klanten jubelen. Ze blijven komen. En nemen hun vrienden mee.

We hebben geen slechte reviews. We hebben geen ontevreden klanten. We hebben geen klachten.

Dat moet wel zo blijven natuurlijk. Dus we blijven doorgaan, verbeteren waar dat kan. 

Maar we durven te stellen: we doen het goed.

%

terugkerende klanten

Features

Waar we goed in zijn:

hoge klanttevredenheid

De reviews die we krijgen worden allemaal gepubliceerd op onze website. En die liegen er niet om. Onze klanten zijn uitermate tevreden.

Suikerontharing

Suiker is by far de beste manier om te ontharen. Natuurlijk, simpel, en geweldig efficient. Onze klanten krijgen een fluweelzachte, gladde huid. 

Duurzaamheid

Wij nemen onze verantwoordelijkheid. We willen een betere wereld, en die begint bij ons eigen bedrijf. We werken zoveel mogelijk klimaatneutraal. Omdat we dat erg belangrijk vinden. Belangrijker dan onze winstmarge.

personeels beleid

De kracht van je bedrijf zit in je personeel. Dus werken we aan een goed team van enthousiaste medewerksters. Ervoor zorgen dat iedereen met plezier werkt, dat is de sleutel van ons succes.

onze eigen producten

Doordat we alle producten waarmee we werken, zelf produceren, kunnen we de beste ingredienten kiezen. Waardoor de beste producten ontstaan. En dat gaat dus niet alleen over kwaliteit, maar ook over fair trade bij de inkoop.

verkoop concept

Om van klanten terugkerende klanten te maken, heeft Miriam een methode ontwikkeld waarbij de nadruk ligt op service en klanttevredenheid. Dan hoef je niet meer te verkopen. Het verkoopt zichzelf. Klanten willen niets anders meer.

Vertel!

Be Silk

busserstraat 17

5768 ct  meijel

info@besilk.nl

%d bloggers liken dit: