puur, natuurlijk, biologisch

Onze producten

 

Be Silk heeft alle producten waarmee we werken, zelf ontwikkeld. Ze worden nu geproduceerd in ons eigen lab. Zo kunnen we goed werken aan duurzaamheid. Hieronder zie je een selectie van onze producten.

We zijn er niet op uit zoveel mogelijk aan onze klanten te verkopen. Maar we willen onze klanten wel helpen met de problemen die ze mogelijk ondervinden aan hun huid. Met deze producten maak je je klanten blij! 

Suiker

Onze suiker bestaat uit glucose, fructose en water. Niets meer dan dat.

We hebben de suiker in verschillende diktes: de sterke suiker en de premium suiker. Het enige verschil is de hoeveelheid water.

Voor sommige delen van het lichaam werkt het prettiger met wat steviger suiker (vooral bij stugge, dikke haren zoals in oksels of de schaamstreek), voor andere delen kun je met de premium suiker goed uit de voeten. 

In de dagelijkse praktijk staan de suikers naast elkaar en maken we ook wel een mengsel van de twee, zodat we specifiek voor de klant waar we mee bezig zijn, de perfecte suiker hebben.

 

Bodylotion

Onze bodylotion bevat veel argan olie. Dat maakt deze lotion zo uniek. De argan olie kalmeert de huid na een behandeling. Er zit geen andere (goedkopere) olie in dan argan olie. 

De bodylotion werkt niet alleen fijn na het ontharen, het brengt de huid weer in balans, hydrateert, heeft anti-aging eigenschappen. We zijn erg trots op deze alleskunner!

 

Scrub

Veel van onze klanten kennen een lange scheer-geschiedenis, waardoor hun huid bijzonder beschadigd is geraakt. Het suikeren is weliswaar al beter voor de huid dan scheren, maar om de huid weer echt gezond te krijgen, kan het helpen de huid regelmatig te scrubben. 

Onze scrub is speciaal hiervoor ontwikkeld. Een fijn zoutkorreltje scrubt dode huidcelletjes weg, waardoor de huid weer lekker fris tevoorschijn komt. Om te voorkomen dat de huid na het scrubben uitdroogt, zit onze scrub boordevol verzorgende olie. Ook hebben we teatree-olie toegevoegd. Speciaal omdat de onregelmatigheden in de huid soms gepaard gaan met kleine ontstekingen. Teatree olie helpt mee de huid weer gezond te maken.

 

Vertel!

Be Silk

busserstraat 17

5768 CT  meijel

info@besilk.nl

%d bloggers liken dit: