onze geschiedenis

mijn zoektocht naar suiker

Toen ik wilde beginnen met mijn salon, begon ik met een waxopleiding. Dat leek me logisch. Ik leerde waxen, maar moest nog erg veel oefenen om de techniek goed in de vingers te krijgen. Dus al mijn kinderen, mijn vriend, iedereen kwam min of meer vrijwillig in de stoel liggen en werd gewaxt. ‘Mama moet oefenen’, was het antwoord bij mijn tegenstribbelende pubers.

Intro

Mijn vriend bleek allergisch voor wax. Het jeukte als een gek.

Toen bleek dat mijn vriend allergisch was voor die wax. Hij zat onder de bulten, het jeukte als een gek. Hij had er wel twee weken last van! Ik schrok me rot. Dat wilde ik niet voor mijn klanten. Op zo’n manier kon ik geen salon beginnen. 
Ik ging op zoek naar andere methodes om te ontharen. Op een beurs kwam ik bij een stand met suikerontharing.

Details

Ik stelde me voor hoe het zou zijn als mijn hele huid zo mooi glad was. Heerlijk!

een proefje

Ze deden kleine proefjes bij langslopend publiek, dus ook bij mij. Het eerste wat me verbaasde was, hoe simpel het was. Suiker met water, meer niet. 

Ze smeerde een beetje van die suiker op mijn arm en haalde met een soepele beweging de haartjes weg. Het deed geen pijn. Ze had er nog een heel verhaal bij, wat een beetje langs me heen ging. Ik voelde dat kale rondje op mijn arm. Zo zacht! Ik pakte een foldertje aan en liep verder.

Resultaat

Pas toen ik weer thuis kwam, keek ik nog eens goed naar mijn arm. Mijn huid voelde zo zacht en glad. Ik stelde me voor hoe fijn het zou zijn wanneer mijn hele arm zo zou voelen…

Maar ik had al de nodige teleurstellingen meegemaakt met ontharen, dus ik bleef sceptisch. Eerst maar eens zien hoe het er over een paar dagen uit zou zien. Of over een week.

Testimonial

“Na een maand zat er nog steeds geen haar. Ik dacht dat ik gek werd! Hier moest ik meer van weten.”

Miriam Meester, eigenaar Be Silk

eureka

Na een paar dagen was er nog niets veranderd. Het was nog steeds een kaal, zacht glad rondje op mijn arm. Ik keek ondertussen of ik het foldertje wel goed bewaard had. Ik was nieuwsgierig geworden naar die suiker. 
Na een week, na een paar weken, na een maand zat er nog steeds geen haar in dat mysterieuze gladde rondje. Ik dacht dat ik gek werd! Hier wilde ik meer van weten.

Beslissing

Ik ging op zoek naar meer informatie, salons die op deze manier werken. Die bleken er niet te zijn.

En juist dat gaf bij mij de doorslag: wanneer ik ga werken met deze methode, dan steek ik met kop en schouders boven andere waxsalons uit.

Zo worden wij een keten van de beste waxsalon van Nederland. 

Vertel!

Be Silk

busserstraat 17

5768 ct  meijel

info@besilk.nl

%d bloggers liken dit: