onze service

Doen waar we goed in zijn.

 

Ontharen. Dat is het enige wat we doen en dat doen we goed. We doen dat met suiker, omdat dat de beste manier is om die haartjes weg te halen.

Specialiteit

Sugaring

Na alle methodes geprobeerd te hebben, ben ik tot de conclusie gekomen dat suiker de beste manier is om te ontharen. Een zo goed als pijnloze ontharing die de huid fluweelzacht achterlaat. Dat resultaat wil iedereen!

Suikeren is super hygiënisch.

Suiker is een conserveringsmiddel van zichzelf. In suiker kan geen bacterie groeien. Daarom hoeft er aan suiker geen conserveringsmiddel toegevoegd te worden. We werken met suiker en water. Super hygienisch.

Suikeren is een diepe ontharing

Bij de methode die wij gebruiken, trekken we de haartjes eruit in de haargroeirichting (precies andersom als met harsen of waxen). Hierdoor breken haartjes niet af. Ze komen er met wortel en al uit. Daardoor duurt het lang voordat haartjes weer terug komen. Dit maakt je klanten bijzonder tevreden!

Suikeren is puur natuur

De suiker waarmee wij werken is suiker en water. Om precies te zijn glucose, fructose en water. Niets anders dan dat. Geen chemische bestanddelen. De voordelen: geen allergische reacties. Wel bijzonder duurzaam. 

Suikeren is zo goed als pijnloos

Natuurlijk voel je het even, wanneer de haartjes uit de huid getrokken worden. Maar de huid wordt niet beschadigd (anders dan met waxen of harsen). Met de juiste nabehandeling herstelt de huid zich snel. Wanneer een klant de deur uit gaat, voelt ze niets anders dan een schoon en fris gevoel.

Suikeren is de oudste manier om te ontharen

Cleopatra liet zich al op deze manier ontharen. Dat is duizenden jaren geleden! En nog steeds in het Midden-Oosten zetten vrouwen een keer per maand een pannetje suiker op het vuur om elkaar daarmee te ontharen. Een mooie traditie op op door te gaan.

reviews

Onze klanten zijn blij met ons

Op ons YouTube kanaal laten onze medewerkers zien hoe je ook thuis kunt ontharen met suiker. In dit filmpje laat Sara zien (in English) hoe je zelf je benen kunt ontharen met suiker. Dit filmpje laat zien hoe simpel, schoon en prettig suiker is om mee te werken. 

Van de eigenaar van Be Silk

Mijn zoektocht naar suiker

Toen ik wilde beginnen met mijn salon, begon ik met een waxopleiding. Dat leek me logisch. Ik leerde waxen, maar moest nog erg veel oefenen om de techniek goed in mijn vingers te krijgen. Dus al mijn kinderen, mijn vriend, iedereen kwam min of meer vrijwillig in de stoel liggen en werd gewaxt.  Toen bleek dat mijn vriend allergisch was voor die wax. Hij zat onder de bulten, het jeukte als een gek. Hij had er wel twee weken last van. Ik schrok me rot! Dat wilde ik niet.

Vertel!

Be Silk

busserstraat 17

5768 CT  meijel

info@besilk.nl

%d bloggers liken dit: